Loading Events
Deprecated: Function tribe_get_view is deprecated since version 5.13.0! Use On version 6.0.0 this function will be removed. Please refer to https://evnt.is/v1-removal for template customization assistance. instead. in /usr/www/users/mosquh/wp-includes/functions.php on line 5381
This event has passed.

Setmana de la Ciència: conferència “El paper de la ciència a l’era de la postveritat i el ‘big data’”

November 9, 2018 @ 7:30 pm

Conferència “El paper de la ciència a l’era de la postveritat i el ‘big data’”, de la mà de l’investigador del CEAB Fede Bartumeus. Una xerrada per obrir el pensament científic a la ciutadania i contrarestar la postveritat que busca manipular l’opinió pública passant per sobre dels fets objectius.

En el context actual de la postveritat, que busca manipular l’opinió pública mostrant emocions i creences per sobre dels fets objectius, és important obrir la ciència i el pensament científic a la ciutadania. Això implica, no només difondre la recerca pels mateixos canals per on circulen les postveritats, sinó posar les dades i mètodes a l’abast de tothom. Científics, administracions i ciutadania podem treballar conjuntament per prendre desicions col·lectives? Entre d’altres, parlarem del projecte Mosquito Alert, que uneix recerca, gestió i educació i utilitza les noves tecnologies per fer front a l’expansió de malalties transmeses per mosquits com el Zika, el Dengue o el Chikungunya.

Venue

Biblioteca Comarcal de Blanes
Blanes, España + Google Map